Wat anderen in Sittard van ons vinden?

Lees deze mooie verhalen van tevreden klanten

Kwaliteit staat bij ons hoog in ‘t vaandel!

Bij Pizza e Pasta Sittard werken we hard met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat onze Italiaanse gerechten de best mogelijke ingrediënten hebben. En dat waarderen onze klanten! We zijn trots op de vele mooie reacties die wij elke keer weer mogen ontvangen. 

Google Reviews

4,7 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebasseerd op 83 reviews

Facebook Reviews

4,3 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebasseerd op 19 reviews

superlovelydreamer

3 months ago via Google

Heerlijk verse pizza's en pasta. Hadden besteld voor 7 uur en waren er ook stipt. Hele aardige bezorger. We bestellen hier de volgende keer weer. Ontzettend bedankt!!

superlovelydreamer

Eric van Kempen

a month ago via Google

Alweer heerlijke pizza's en pasta's gegeten. Super..????????

Eric van Kempen

Bourgondier

a week ago via Google

Goede levering, netjes voor de deur. Heerlijk warm en zeer lekker de hongaarse schnitzel

Bourgondier

Lidwien Hollanders

a week ago via Google

Eten heeft heerlijk gesmaakt en de gratis toetjes waren verrukkelijk.

Lidwien Hollanders

Maurice Smeets

a week ago via Google

????????Heeeeel lekkere pizza, goed prijs en absoluut niet vergeten een toetje te bestellen !!

Maurice  Smeets

Ingrid Cremers

May 30, 2019 via Facebook

Ons communiefeest is helemaal geslaagd, mede dankzij het heerlijke Italiaanse buffet en de super party pizza's!!

Ingrid Cremers

Roy dautzenberg

November 8, 2019 via Google

De beste Pizzeria van Sittard en omstreken ???????? Al jaren bij mij nr 1 !!!!!

Roy dautzenberg

Gerda Sengers

April 9, 2020 via Facebook

Verschillende keren feesten laten verzorgen met jullie buffetten jongens kan alleen maar zeggen toppie!

Gerda Sengers

Leonie Fleischeuer

April 24, 2020 via Google

Heerlijke pizza's en pasta's. Altijs netjes optijd en lekker warm bezorgd!

Leonie Fleischeuer

Maurice Smeets

July 8, 2020 via Google

????????Heeeeel lekkere pizza, goed prijs en absoluut niet vergeten een toetje te bestellen !!

Maurice Smeets

Thalina Waaijen

March 10, 2020 via Facebook

Heerlijk pizza's ???? en pasta's! de lasagne is mijn favoriet

Thalina Waaijen

Thimo Zegers

April 3, 2020 via Facebook

Altijd gezellig en top-gerechten. Hopelijk mogen we nog jaren genieten van de lekkere en altijd verse pizza's en pasta. Buon Appetito!

Thimo Zegers

Peggy Penders

May 15, 2020 via Facebook

Altijd goed, al jarenlang voor mij nummer 1!!!

Peggy Penders

Marinka Dreessen

March 25, 2020 via Facebook

In deze bizarre tijden krijgen wij op woensdag heerlijke pizza’s , ze zijn vers, knapperig, smaakvol en goed verzorgt. Gewoon toppie????????????

Marinka Dreessen

Jean en San

January 18, 2020 via Facebook

pizza en pasta kan t met 1 woord beschrijven klant vriendelijk 》TOP schoon》TOP bereiding eten 》TOP smaak van t eten 》TOP voor ons gee 5*GEEN 10* MAAR EEN DIKKE 11*WAARD een echte aanrader dus ! liefs jean en san

Jean en San

Ook thuis genieten?

Plaats snel een bestelling en geniet net als vele anderen in Sittard en omstreken van een Italiaanse smaaksensatie!

Of bel 046 458 2324

Hoera...we bestaan 25 jaar! Dat gaan we vieren met toffe acties.

Mis geen aanbiedingen!